Postoji tačka gledišta da je česta skraćenica kose ih čini zdravije, a takođe ih primorava da se širi mnogo brže. To apsolutno nije više mit. Frizura samo ih čini mnogo kraći, ne utiče na buduće dužina. Potencijalna dužina, kao i debljina kose zavisi od stanja njihovo poreklo, kojih više položio genetski i ne zavisi od spoljnih smetnji. Pored toga, u stvari, kosa ne mogu da budu zdravi i uravnovešennыmi ili loše, jer oni i dalje. Odličan izgled kose određuje zdrava kosa ispod površine kože. Kao rezultat toga, hrana folikula dovodi do poboljšanja u izgledu vaše kose. Tako da, ako ste zaista ne navredilo ponude kosom, jedini razlog za smanjenje kose treba da bude vaš bi trebalo da izgleda drugačije.

Pravila za poboljšanje izgled kose

Pravila za poboljšanje izgled kose

Postoji nekoliko jednostavnih strategija koje treba da pratite da biste izbegli oštećenja folikula, kao i da poboljša izgled kose. Uzeti svaki dan multivitamina sa mineralima. Pre svega, da je vaša frizura zahteva cinka, kao i biotin. Ne morate da perete kosu rasčeskoй suviše dugo ili je teško da se izbegne oštećenje korena. Pricesales onoliko koliko je potrebno da bi kosu. Četke za kosu sa prirodnim čekinje, da opere duže. Kupi češalj i četka za kosu je visokog kvaliteta, bez oštrih plastične ili čelične zuba. Oštre zube je jedan od glavnih faktora na izgled šišanje. Ne štede na svom zdravlju i velness, kupite stavke za kosu dobrog kvaliteta. Hemikalije koje se koriste u većini jeftine šampona, kao i klima uređaja, a proizvodnja je veoma popularna firme, sastoji se od veoma razorne aktivni sastojci, kao što su, na primer, amonijum sulfat, koji je preterano suši kosu i kožu glave, oštećuje folikule kose, a takođe čine kosa je krta. Ne treba takođe da se povuče šnale za kosu, guma, itd . Sa našim savetima za lečenje kose, sigurno prestati da brinete o neprijatno stanju kosu i udario svaku od njegovih glamurozne kosu.

Split završava

Split završavaStruktura odbacio kosa na zakančivaniю bunara razlikuje od porekla. Pahuljica sloj u osnovi se sastoji od 6-10 „cigle“, kao i ideja 2-3. Od kose i split ends. Šta konkretno treba uraditi? Da pomogne krajevima podeliti na stvari dođu do jedinstvena oprema (blok A/C i balzami). Pokrivanje kose, oni su lepe „cigle“, kako bi kondenzacije, pahuljica sloj. Isperite kosu hladnom vodom. Suvi do povećanja. U stvari, sa fiksnim električni, sa kojima se suočavaju vlasnici potpuno osuši, kao i tipične kosu. Osudi vunene kape, suv vazduh enterijera, kao i konstantnu temperaturu na nivou promena (mraz– u zatvorenom prostoru, ali na ulici). Šta konkretno treba uraditi? Da biste dobili osloboditi od fiksne snage, upotreba hlađenje. Najverovatnije češljevi su napravljeni od drveta ili plastike i antistatik četke sa prirodnim kosom. Proleće „linьka“ se dešava zbog toga, što je koren kose ne pogoršava od nedostatka hranljivih materija i vitamina. Sijalice rasšatыvaюtsя, i kosa počinje priklюčatьsя. Ne stidiš, nikakve veze sa ovim ćelavost u tome. Glavna stvar-vreme je da deluje. Samo šta da radim sa vыpadeniem kose? Iskoristite posebne šoping kompleksa od gubitka kose, koji se prodaju u apotekama. Oni odlučuju 2 problema u isto vreme: povećati porekla kosi crni luk, a takođe jača strukture kose.

Razloga za peruti

Razloga za perutiU stvari, istraživači su potvrdili da perut najčešće se pojavljuje u rano proleće. Za razliku od seborei perut povezan uglavnom sa problemima kože, kao i nedostatka kiseonika (vunene kape, potpuno suv vazduh za klima uređajima, rad u kancelariji od jutra do mraka-gde ispod svežem vazduhu poreklom iz?) Pored toga, razvoj peruti doprinose hormonski neuvяzki, anksioznost, umor, promena klime, od hrane bilans (konzumiranje velike količine ugljenih hidrata, bruto masti, oštrih začina) i druge promenljive. U poslednje vreme, lekari i kozmetičara su skloni da ono što perut pozvan patogen Pityrosparum Paša, koji živi na koži glave. To je veliki broj ubrza proces regeneracije kože, to jest, odricanje od mrtve vage kože. Ćelije su izgubili do kraja svog prirodnog životnog ciklusa. Oni nemaju vremena da u potpunosti obezvoživatьsя, kao i štap, razvija perut. U nekim slučajevima zbunjeni sa suvom peruti kože glavi ili neki dermatološki poremećaji. Upaljene, crvene, ili neverovatno osetljivu kožu glave daje morate da mislite da imate perut. Međutim, ako nakon 1-3 dana nakon čišćenja direktno ramenima pojavljuje belog brašna, kao i koža glave nepodnošljivo zudit-tako da imate perut i suva. Ako kroz 2-3 dana nakon očisti svoje kose počinje da zrači, i kroz određeni broj dana, na ramenima perut, – to se može nazvati masti.